DISSABTE, 2 DE MAIG DE 2020

La Lluna d’avui s’endinsarà en les terres del signe de la Verge, al mateix temps que farà un bonic trígon amb Mercuri i Urà a Taure, encara en plena conjunció, i aquest esdeveniment del cel podrà ser molt productiu de cara a nosaltres, ja que avui ens serà molt fàcil reorganitzar-nos i, per poc que ens hi posem, podrem fer molta feina, que a la Lluna a Verge li agrada posar ordre i amb la conjunció de Mercuri i Urà a Taure les decisions seran ràpides i enllestirem. I tot i que sigui dissabte, o precisament perquè ho és, podríem fer una bona tria (Verge) de les nostres pertinences (Taure) perquè així farem espai al nostre voltant i ens arribaran més oportunitats.

Aquest moment també pot resultar molt positiu per escriure, ja que en realitat escriure és ordenar i ara ho sabrem fer amb molta facilitat i precisió i això també valdrà molt la pena. I fins i tot ens serà més fàcil assimilar totes les nostres idees creatives, que ara voldrem convertir en útils, perquè en temps de crisi, buscar la utilitat és també una manera de produir i de fer-nos necessaris i necessàries. Aprofitem el dia i captem totes les idees que ens arriben, que seran moltes!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s