DIVENDRES, 1 DE MAIG DE 2020

Avui encara hi haurà lluita al cel, perquè tot i que ja hagin superat el seu quart creixent, avui el Sol a Taure encara farà quadratura amb la Lluna a Lleó i això farà que es continuïn barallant al cel aquests dos astres poderosos. I com que aquestes posicions seran fortes, el Sol i la Lluna, com un matrimoni més, continuaran discutint-se en el sostre del cel, tot lluitant per veure qui guanya.

A més a més, avui el planeta Mart, ja ben avançat en el signe d’Aquari s’enfrontarà amb aquesta lluna a Lleó i d’aquesta en podran sortir espurnes, ja que a Mart és tot un guerrer i aquesta lluna valenta no acostuma a deixar-se sotmetre. Tractem, doncs, de canalitzar totes aquestes energies i que la guerra del cel no ens arribi ni ens toqui, que així serem nosaltres els que guanyarem la batalla i en sortirem victoriosos.

Però, no ens estranyi pas si tenim ganes de dir-la o de fer-nos forts en les nostres opinions i no volem cedir territori. El cel disposa, però nosaltres som els que inclinem la balança.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s