DIMECRES, 29 D’ABRIL DE 2020

Avui el cel organitzarà una de les seves habituals mogudes i com que la Lluna s’endinsarà en les aigües de Cranc, formarà un trígon o angle de 120 graus amb Neptú a Peixos, i s’oposarà a Júpiter i a Plutó a Capricorn, tot traçant un bonic triangle en el cel d’aquesta jornada.

I així no ens haurà d’estranyar si ens sentim més sensibles i si estem més imaginatius i si, a més a més, tenim moltes ganes de deixar-nos anar i expressar d’un cop tota la melangia que portem a dins. Però, encara que seguim el nostre instint i ho fem així, el resultat no serà ni amarg ni negatiu, perquè aquesta serà una bona manera de canalitzar les nostres emocions i donar-les sortida, que aquesta lluna a Cranc és molt sentida i fins i tot és una ploranera i ens podríem sentir portats per ella fins i tot a contracor o de manera llunàtica, és a dir, a la manera de la gran dama del cel.

Donem-nos, doncs, un dia de relaxament en l’aspecte emocional, que això ens farà bé i reequilibrarà tot aquest munt d’emocions que portem a dins i que no sempre estem en disposició d’expressar. Cal que vivim seguint aquest bategar estel·lar, el del Sol i de la Lluna i el de tots els planetes!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s