DIMARTS, 28 D’ABRIL DE 2020

Decididament, avui el planeta Mercuri ja transitarà pel signe de Taure, a on s’hi estarà fins el proper 11 de maig, en què seguirà el seu camí pel signe de Bessons. Però, mentrestant Mercuri estigui en les terres de Taure es voldrà impregnar amb les essències d’aquest signe de la plenitud i l’estabilitat de la primavera i, per tant, voldrà una mica més de tranquil·litat.

I tot i que de moment no ho aconsegueixi, ja que en aquests moments Mercuri està al costat d’Urà, de mica en mica s’anirà allunyant d’aquest planeta que tot ho remou, i llavors començarà a gaudir de la natura i de tot allò que tingui al seu davant amb la voluptuositat pròpia d’aquest signe.

Mercuri a Taure també sap reflexionar, ja que és tracta d’un Mercuri molt més assossegat que el que circula per altres signes i ens voldrà oferir un anàlisi constructiu sobre la realitat del moment. Esperem uns dies i ho comprovarem. I mentrestant, deixem-nos omplir per les idees més sentides, més sòlides i al mateix temps més radicals.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s