DISSABTE, 25 D’ABRIL DE 2020

Avui la Lluna arribarà al signe de Bessons un cop passades les 9 del matí i com que vindrà del territori de Taure, tan bon punt ho faci, es notarà un canvi en l’ambient, perquè la lluna a Taure és bastant callada i la lluna a Bessons és molt més xerraire.

I així, amb el nostre satèl·lit ja instal·lat en el seu nou territori,  ens adonarem que tindrem moltes més ganes d’estar comunicatius i comunicatives i voldrem expressar-nos principalment a través de la paraula, encara que hi hagi altres modalitats per a fer-ho.

Però, si no donem l’abast amb els uns i els altres sigui a través del telèfon, en viu i en directe o escrivint, no us estranyeu gens, mireu el cel i penseu que teniu l’oportunitat durant dos dies i mig d’esbravar-vos a fons, ja que ara us sortiran aquelles paraules que no trobaveu i podreu posar nom i cognoms a les vostres emocions o a les vostres percepcions més arrelades.

I com que, des d’Aquari, Saturn enviarà les seves lluminositats a la Lluna, al mateix temps que, des de Capricorn, Plutó i Júpiter faran el mateix, el resultat serà que la nostra comunicació serà seriosa y profunda (Saturn), especialment intensa (Plutó) i altament positiva (Júpiter). Serà qüestió, doncs, de no desaprofitar les hores d’aquest jornada, que avui li podrem treure molt profit al cel i a la Lluna.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s