DIJOUS, 23 D’ABRIL DE 2020

Aquesta lluna nova d’avui es farà notar, ja que en un mateix indret zodiacal, en els primers graus del signe de Taure, s’ajuntaran el Sol i la Lluna, com ho fan sempre quan hi ha noviluni, i al seu costat el planeta Urà ressaltarà la seva influència, tot convertint aquesta triple unió astral en una autèntica antena parabòlica, que ho captarà tot i fins i tot ho voldrà reconvertir totes les coses.

I és que avui el cel, a l’igual que nosaltres, també estarà ple de contradiccions i, per tant, hem d’estar disposats i disposades per a les sorpreses, ja que a l’aparent tranquil·litat de Taure, que pot ser ben notòria, s’hi ajuntarà aquesta estranya excitació que sempre produeix Urà i, analitzant-ho tot des d’aquest punt de vista, aquest moment donarà molt de sí.

I tot aprofitant aquest moment de calma insòlita que avui podrem experimentar, prolonguem les nostres antenes, sigui en la direcció que sigui, cap a fora o cap a dins, i captem totes les percepcions que ens arribin, que aquest moment no serà un moment qualsevol i el nostre cos ho enregistrarà tot. Estiguem atents i escoltem tots i cadascun dels nostres petits moviments i visquem-ho com un regal més, que podrem arribar a interpretar com un senyal i que fins i tot es podria precipitar en forma de conclusions.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s