DIMECRES, 22 D’ABRIL DE 2020

En aquests moments Júpiter a Capricorn i Saturn a Aquari ja estan formant una conjunció de menys de 5 graus i aquesta no és una conjunció gaire usual, si no que es dona aproximadament cada 20 anys i en aquests moments fa dies que s’està produint, tot i que no serà ben exacta fins el 21 de desembre d’enguany, en què els dos planetes s’ajuntaran a 0 graus del signe d’Aquari i precisament ho faran el dia del solstici d’hivern i això pot tenir moltes conseqüències.

Però, mentrestant, entre anar retrògrads i tornar a tirar endavant, es passaran tot l’any a ben poca distància, i estaran molt operatius, ja que quan els planetes s’ajunten intercanvien les seves influències i així ara Júpiter estarà més seriós que de costum i Saturn estarà més optimista del que toca, amb la qual cosa entre tots dos organitzaran una bona tanda de sensatesa i de sentit comú, que com que n’hi ha tan poca, sempre va molt bé que n’hi hagi una mica més!

Així, doncs, aquest any ens controlarem nosaltres mateixos i no estirarem més el braç que la màniga, tot i que hi hagi moments en que resultin molt més accelerats, com aquest cap de setmana que ve en què es produirà la conjunció del Sol amb Urà a Taure i serà més fàcil que les coses se’ns escapin de les mans.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s