DIMARTS, 21 D’ABRIL DE 2020

Seguint la tònica d’ahir, avui la Lluna donarà un pas més pel territori d’Àries i s’ajuntarà amb Mercuri, tot protagonitzant un bon moment, que serà com una injecció d’energia a dintre nostre i al nostre voltant i que notarem de manera decisiva.

I si ens omple algun tipus d’impaciència mirem al cel i donem-li la culpa, que aquesta conjunció de la Lluna i Mercuri a Àries en serà la responsable. I si a tot això hi afegim la conjunció del Sol i Urà a Taure, que cada cop estan més a fregar, el resultat serà inquietant per un cantó, però estimulant per l’altra, i fins i tot pot quedar ben compensat, sobretot si utilitzem tota aquesta energia sobrera en alguna cosa que valgui la pena.

Organitzem-nos, doncs, una mica més, que això és també el que volen els planetes que continuen transitant pel signe de Capricorn, com són Júpiter i Plutó, i siguem coherents amb nosaltres mateixos, que això és el que volen els planetes que transiten per Aquari, com són Saturn i Mart.

Aprofitem la jornada, que serà altament energètica.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s