DILLUNS, 20 D’ABRIL DE 2020

A les 9 del matí, com per anar a l’escola, avui la Lluna deixarà el signe de Peixos, per on hi ha transitat durant dos dies i mig, i s’establirà en el signe d’Àries, des d’on ens voldrà donar una nova empenta. I així, estant sota aquesta influència, la Lluna d’avui transformarà les nostres emocions en energia i en activitat i tindrem moltes ganes de fer i de desfer i de seguir menjant-nos el món. I tot i que encara hi haurà molts astres que ens voldran capbaixos i ens faran veure els obstacles que hi hauran, aquesta lluna ens donarà molta força i ens farà avançar amb determinació. I saber el que volem ens anirà molt bé, perquè quan no hi ha rumb, el vent mai no és favorable, i si sabem cap a on volem anar, tot canviarà al nostre voltant i el panorama de la nostra vida seguirà emergint amb l’energia de la primavera.

Amb el Sol a Taure també és el moment de treballar a fons la terra que ens ocupa, que només si la sabem treballar, hi podrem trobar tots els tresors amagats.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s