DIUMENGE, 19 D’ABRIL DE 2020

Avui mateix, exactament a les 16 hores i 46 minuts, a la ciutat de Barcelona, el Sol arribarà al signe de Taure, tot inaugurant la plenitud de la primavera. I això també significarà que haurem de baixar d’aquesta ‘moto’ simbòlica en la que anàvem pujats, estant el Sol a Àries, i pensar que ara tindrem ganes de viure més tranquil·lament i contemplar el que ens envolta amb serenitat i amb la convicció que la vida val la pena i que construir és més important que destruir. Aquesta és una de les consignes de Taure, aquest signe que estima la realitat més propera i vol viure i experimentar el goig de la natura i el plaer dels sentits. I per això a Taure no li agraden els canvis, perquè sap viure plenament i no necessita res més que el que necessita.

Però, en aquests moments, el planeta Urà també està en aquest territori de primavera, tot fent-ne una conjunció creixent que va a més i això també voldrà dir que aquesta tranquil·litat de Taure es pot veure pertorbada per una excitació creixent, per unes importants ganes d’alliberació d’allò que ens oprimeix, i per una recerca, imprevisible, de noves llicències i possibilitats.

Gaudim del moment i sapiguem assimilar tot el que ens arriba.

2 thoughts on “DIUMENGE, 19 D’ABRIL DE 2020

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s