DIVENDRES, 17 D’ABRIL DE 2020

Avui s’iniciarà una important conjunció anual entre el Sol, encara en el signe d’Àries, i el planeta Urà, des de fa temps instal·lat a Taure, i això arribarà al seu súmmum o al seu grau exacte, entre el proper 25 i 26 d’abril, en què aquests dos astres s’ajuntaran del tot en aquest signe de terra.

Per començar, això voldrà dir que una important excitació de tot tipus es produirà en nosaltres i cada dia anirà a més, tot impregnant l’ambient que ens envolta d’aquest esperit del moment, d’aquesta influència única, que es dona precisament amb tanta força només un cop a l’any. I tot i que el Sol continuarà impertèrrit el seu itinerari pel zodíac, Urà es mostrarà com és, com el Gran Despertador Còsmic i, si estem despistats o ensomniats ens voldrà fer prendre consciència i ens voldrà fer trontollar, per poc que ens descuidem.

Estiguem atentes i atents i comprenguem la situació, que Urà anirà a la seva i no ens deixarà aclucar el ulls. En molts aspectes, en moltes situacions, en esdeveniments importants, ara podran esdevenir tots aquells canvis i trencaments que fins ara hem posposat i hem estat aguantant.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s