DIJOUS, 16 D’ABRIL DE 2020

Avui la Lluna seguirà avançant pel signe d’Aquari i, al fer-ho, es toparà amb el planeta Mart, que se la mirarà, com sempre sap fer ell, amb tota la seva energia i la Lluna li tornarà la mirada i li donarà totes les respostes a les quals ell la sotmeti. I és que la Lluna tendeix a duplicar-ho tot i com que avui es trobarà amb el planeta més enèrgic de tots, restarà disposada a la resposta i fins i tot als enfrontaments.

I estant Mart en el signe d’Aquari, el més guerrer dels planetes es tenyirà amb els aires plens d’inconformisme d’aquest signe, i tindrà ganes de portar la contrària a tots els que l’envolten, inclosa la Lluna. I amb això que ella, encomanada amb les energies marcianes, s’hi voldrà tornar i el resultat serà ben viu i mogut i ens ajudarà a sortir de la ressaca en la que ahir ens havíem ficat.

Doncs, així nosaltres també estarem més disposats que de costum per a la baralla i tindrem ganes de dir la nostra i, si convé, d’anar en contra direcció.

Es curiós com, a vegades, quan s’agafen camins impensats s’arriba a les millors troballes, que la creativitat pot estar ben amagada.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s