DIMECRES, 15 D’ABRIL DE 2020

La Lluna i Saturn s’ajuntaran avui amb totes les seves forces i transitaran plegats pel signe d’Aquari i la seva unió ens farà posar cara seriosa i ens ajudarà a posicionar-nos. Perquè de tant en tant toca i això no fa cap mal, al contrari. I tot i que està molt bé que mantinguem una actitud oberta i positiva davant la vida i davant de les nostres pròpies circumstàncies, també és molt convenient que de tant en tant ens posicionem i analitzem les coses sota la llum de la consciència. I amb Saturn i la Lluna a Aquari ens podem posicionar amb una mirada seriosa i restrictiva sobre la nostra actualitat virtual, de la que n’hem fet un gra massa i que a vegades ens té totalment absorbits i absorbides.

Saturn sempre vol fer restriccions i en territori aquarià ens convidarà a plantejar-nos si ens estem sobrepassant o no en els àmbits informàtics, en els psicològics, o en aquells que representin les últimes tecnologies.

I com que a més de Saturn i la Lluna, el planeta Mart també transita per aquest territori que és altament tecnològic, encara que de moment no busquem la distancia deguda a aquest món irreal, ho començarem a pensar.

I en lloc d’estar de mala lluna, intentem descansar una mica més, que a vegades fer una pausa és una bona actuació per a després recomençar de nou.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s