DIMARTS, 14 D’ABRIL DE 2020

Avui serà la Lluna la que, des de Capricorn, es sumarà a aquestes importants quadratures del cel d’aquest moment i a l’estar a 90 graus del Sol conformarà un quart minvant amb el gran astre en el signe d’Àries. Però, Júpiter i Plutó formaran conjunció amb la gran dama del cel i el resultat serà com una lluita aferrissada entre poderosos, però amb l’afegit que la Lluna tindrà al seu costat a dos astres molt importants, amb els quals farà pinya. I d’aquesta, el Sol se sentirà una mica més acovardit i es pot sentir en inferioritats de condicions, ja que la triple unió de la Lluna, Júpiter i Plutó a Capricorn restaran molta força a la iniciativa d’Àries. Per tant, avui es poden desencadenar en el cel i a la terra moltes lluites que també podran ser aferrissades i que seran de mal solucionar. Però amb tanta influència del signe de Capricorn la prudència estarà assegurada i restarà punts a la impetuositat d’Àries. A més, aquesta Lluna a Capricorn és sempre bastant nostàlgica i pot provocar en nosaltres aquella melangia del temps que passa i de la vida que s’escapa que, de tant en tant, a tots ens arriba, però que en dies com aquest es fan més palpables.

Saber de quin mal podem patir, ens ajudarà a buscar solucions més efectives!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s