DIUMENGE, 12 D’ABRIL DE 2020

Avui el Sol i la Lluna es miraran des de l’element de foc, des d’Àries i des de Sagitari, respectivament, i això significarà una bona entesa entre uns i altres, com si es volgués mirar la part més positiva que tenen totes les coses. I com que Mercuri i Venus també enllaçaran les seves lluminositats, des d’Àries i des de Bessons, això farà augmentar aquesta possible entesa que avui regnarà en l’ambient. Però, que estiguem atents a les millors influències dels astres, tampoc no ens ha de fer oblidar les que no ho són tant, i així també haurem de vigilar i controlar els nostres moviments -per la quadratura Mart-Urà- o haurem de baixar a la terra, quan ens enlairem més del compte –a causa de la quadratura Lluna-Neptú-.

Sigui com sigui, traguem-li punta a aquesta situació, que això reforçarà una mica més els nostres llaços amb aquells i aquelles amb els que tinguem una bona relació i ens posarà de bon humor i, en aquests moments, aquesta serà la millor postura. Aprofitem, doncs, aquests bons aspectes del cel per instal·lar una mica d’optimisme a les nostres vides.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s