DISSABTE, 11 D’ABRIL DE 2020

Avui el planeta Mercuri donarà un pas més, i aquest salt que farà el planeta més veloç serà qualitatiu, a més de quantitatiu, ja que arribarà al signe d’Àries i instal·larà la primavera a dintre nostre, concretament en els nostres millors pensaments, que ara es tornaran més vius i que ens ompliran d’impaciències.

Però és que el salt que va de Peixos a Àries és sempre un gran pas, ja que representa l’abisme que hi ha entre el signe de finals d’hivern amb el primer de primavera i això, forçosament, s’ha de notar del tot. I si Peixos, amb Mercuri en aquest territori, ens vol sensibles i comprensius, Àries, sota la influència d’aquest mateix Mercuri, ens vol desperts i eixerits i amb la decisió al pensament, lluny dels dubtes que ens entretenen.

Doncs, ja sabeu, deixeu que aquest Mercuri tan primaveral s’instal·li a dintre vostre sense discussió i actueu decididament, encara que això no signifiqui que hàgim d’actuar sense reflexionar. Per a les petites coses sense importància, siguem decidits, i per a les coses de gran importància, també, però passem-les pel nostre sedàs, que això és el que s’ha de fer sempre. Posem, però, una mica d’inconsciència inofensiva a la nostra quotidianitat més propera.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s