DIVENDRES, 10 D’ABRIL DE 2020

Avui la Lluna seguirà avançant pel signe d’Escorpió, igual que ho va fer ahir, però, per aquesta vegada, ho farà molt ben més aspectada i així farà trígon amb Neptú i Mercuri a Peixos i farà sextil amb Júpiter i Plutó a Capricorn. El resultat és que avui aquesta mateixa lluna a Escorpió no es sentirà tan malcarada i veurà les coses d’una manera més positiva, que els bons aspectes del cel seran importants i, així, Mercuri i Neptú la faran més comprensiva i Júpiter i Plutó li aportaran determinació i decisió. Però, donat que aquesta lluna a Escorpió és molt entregada, podríem aprofitar el dia i continuar expressant els nostres afectes a aquells i aquelles que estimem, que és tota una consigna no demanar res als que estan sota la influència d’aquest signe, perquè quan estimen ho donen tot.

I mentre, el Sol seguirà avançant pel signe d’Àries, fent quadratura amb Júpiter i Plutó, i això ens donarà molta empenta i moltes ganes de posicionar-nos en la carrera per la vida i en la de la nostra pròpia circumstància i, per tant, el dia estarà ple d’emocions i d’intensitats.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s