DIJOUS, 9 D’ABRIL DE 2020

La Lluna d’avui, com sempre succeeix durant cada setmana santa, arribarà al signe d’Escorpió i, per aquesta vegada, s’oposarà amb Urà a Taure, tot fent quadratura amb Mart i Saturn a Aquari i el resultat serà un triangle de tensió que es farà notar i que ens voldrà obcecats. I com que degut a la quadratura del Sol a Àries amb Júpiter i Plutó a Capricorn tindrem tendència a extralimitar-nos, estaria bé que reconsideréssim la nostra postura, no fos que en sortíssim mal parats. Caldrà, però, que recordem que en aquests moments la quadratura exacte entre Mart i Urà pot portar-nos al descontrol i pot disparar les nostres reaccions o els nostres moviments. Mirem, doncs, de reconduir la nostra actuació i flexionar-nos positivament, que així ens podrem relaxar millor i, de pas, trencarem les males vibracions del moment.

La part positiva d’aquest triangle és que estarem molt vehements i podrem expressar les nostres emocions amb molta força, millor que en altres ocasions. Aprofitem-ho creativament!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s