DIMARTS, 7 D’ABRIL DE 2020

Avui es formarà en el cel un triangle de bones vibracions, que estarà conformat per la Lluna a Balança, Mart i Saturn a Aquari i Venus a Bessons, i com que no tots els dies es ‘reuniran’ els astres d’aquesta manera, el resultat serà molt harmoniós i ens omplirà una pau molt especial, una pau que serà molt pròpia d’aquests dies de Setmana Santa o, dit d’una altra manera, d’aquesta setmana de la primera lluna plena de primavera. I com que, a més a més, en aquesta reunió astral hi assistiran Venus i Mart, que ara estaran molt compenetrats, i la Lluna també estarà molt sociable, entre tots ells crearan una atmosfera especialment amorosa i confortable, que ens deixarà molt bon sabor i estarem més relaxats. Llàstima que Saturn, que també intervindrà en aquesta rotllana, voldrà refrenar l’ambient d’aquesta jornada i els impulsos ben primaverals que flotaran en l’ambient. Però, avui el vell planeta dels anells no se sortirà amb la seva i l’harmonia regnarà en tots nosaltres.

Visquem aquesta jornada amb agraïment, tot pensant en la lluna plena que ja està al caure!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s