DILLUNS, 6 D’ABRIL DE 2020

Mentre els mecanismes del cel continuen girant com si es tractés de les rodes d’un engranatge, un engranatge que funciona sol i que és un autèntic rellotge, Mart i Urà reivindicaran el seu protagonisme i, en el seu itinerari imparable, s’enfrontaran des de la quadratura, des d’Aquari i des de Taure, tot propiciant en nosaltres un cert nerviosisme i uns moviments que es dispararan per ells mateixos i, així, aquesta influència ens podria portar a la imprudència, una imprudència que podria resultar perillosa.

Per sort, però, el planeta Saturn, farà conjunció amb Mart, en el signe d’Aquari i sabrà frenar-nos convenientment, amb la qual cosa captarem aquesta estranya influència de, per un cantó, tenir ganes de precipitar-nos i, per l’altra cantó, sentir-nos impedits per fer-ho. La veritat és que sempre que Mart i Urà formen mals aspectes, estiguin en el signe que estiguin, és molt més fàcil caure en el descontrol o fins i tot en els accidents, i aquests es poden prevenir si n’estem avisats i som suficientment prudents.

De totes maneres, avui aquests rellotges còsmics que brillen allà a dalt ens voldran elèctrics, imprevisibles, creatius i intel·ligents. Utilitzem-los, una vegada més, segons la nostra conveniència!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s