DIUMENGE, 5 D’ABRIL DE 2020

Avui continuarà persistint, encara amb més força, la conjunció total, o partil, com diem els astròlegs, entre Júpiter i Plutó a Capricorn, una conjunció que feia 13 anys que no es produïa (en el 2007 aquests dos astres es van ajuntar en el signe de Sagitari), i que feia 229 anys que no es produïa, igual que ho fa ara, en el signe de Capricorn (va ser en el 1771 quan es van ajuntar aquests dos astres en aquest mateix territori).

I sempre que aquests dos astres s’ajunten, com que tenen molta força expansiva, es produeixen canvis, lents i pausats, com Capricorn, però canvis al cap i a la fi. I per tant, tot allò que està soterrat voldrà sortir a la superfície i expandir-se, aquesta vegada sense poder dissimular gaire. Plutó, com en la mitologia, té un casc que el fa invisible quan surt de les seves profunditats i va a l’exterior a veure que passa, i a Júpiter li agrada fer ostentació de tot el que té i no se’n amaga. Als dos els agrada el poder i junts poden causar estralls. Per tant, per aquesta vegada, amb la unió dels dos poderosos, poden sortir a col·lació alguns secrets amagats que ara, o properament, poden veure la llum.

Tampoc no ens haurà d’estranyar si nosaltres també ens sentim explosius i tenim ganes de treure a la superfície alguns dels nostres sentiments més soterrats. Estiguem cautelosos i pensem que no tots els dies tenim l’oportunitat de reconèixer les nostres pulsions més amagades.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s