DISSABTE, 4 D’ABRIL DE 2020

La estricta conjunció que avui es produirà entre Júpiter i Plutó a Capricorn serà tot un esdeveniment en el cel d’aquesta jornada i significarà tota una expansió que es farà notar, ja que Júpiter és sempre un planeta positiu, que vol ocupar-ho tot, i Plutó és el planeta de les profunditats, que vol arribar al fons. El resultat pot ser ben divers, i tant pot ser que explotin les nostres emocions més soterrades i arribin a la superfície, com que les nostres ànsies destructives vulguin ocupar més espai i no en tinguin prou.

Sigui com sigui, amb l’entrada del planeta Venus, avui mateix, al signe de Bessons, tot fent un bonic trígon o angle de 120 graus amb aquests dos planetes, serà un bon catalitzador de totes aquestes energies, que podrem expressar amb facilitat, ben escrivint o bé comunicant-vos de viva veu. I si barregem la influència de Capricorn i la de Bessons, tot resultarà bastant compensat, perquè a la seriositat de Capricorn, Bessons hi afegirà una mica de la seva millor intranscendència. Aquesta influència ens farà bé!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s