DIVENDRES, 3 D’ABRIL DE 2020

Avui es formarà el cel un triangle d’altes vibracions, que estarà format per Mart i Saturn a Aquari, Urà a Taure i la Lluna a Lleó, i degut a aquesta conformació dels astres, en un principi, ens podríem sentir una mica obcecats, com si estiguéssim a dintre d’un laberint, però això al final no serà tan veritat i a la que ens despistem, sabrem trobar la sortida a les nostres obcecacions, sobretot si sabem transformar les nostres energies i les convertim en positives.

Però és que com aquest triangle es dona en signes de meitat d’estació, també anomenats signes fixes, ens sentirem inclinats a seguir la roda de les nostres idees i dels nostres convenciments i, posats a no desistir d’ells, podríem buscar el motiu i la manera de saber expressar-nos amb totes les nostres forces, que això ens farà bé i, així, haurem transformat una influència negativa en una de positiva.

Aprofitem també aquest esverament del cel, ja que l’influx del planeta Urà estarà en joc, per estar creatius i arribar a cotes elevades d’inspiració.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s