DIJOUS, 2 D’ABRIL DE 2020

La Lluna d’avui seguirà avançant pel signe de Cranc durant tot el dia i cap allà les 9 de la nit, arribarà al signe de Lleó, però tant en un cas com en l’altra, s’enfrontarà a una pila de planetes que la tindran gairebé contra la paret i que no la deixaran tranquil·la, ja que Júpiter i Plutó, des de Capricorn, i Saturn i Mart, des d’Aquari, la voldran fer reaccionar i ho aconseguiran de moltes maneres. Però, ai, aquesta és una lluna molt sensible i estaria bé que aquests planetes implacables les deixessin en pau i tinguessin consideració cap a la seva alta susceptibilitat. I quan arribi a Lleó, aquesta mateixa Lluna es posarà un vestit diferent i s’omplirà de noves energies, però, els planetes de l’altra cantó del cel continuaran donant-li guerra i la voldran deixar extenuada. Però, la Lluna seguirà el seu camí pel zodíac i s’anirà envalentint a la que passin les hores i recuperi tot el seu esperit.

No deixem, doncs, nosaltres també que el pes d’aquesta jornada pengi sobre nosaltres, que vindran altres dies i la primavera seguirà creixent al nostre costat i en gaudirem extraordinàriament. Vinga!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s