DIMARTS, 31 DE MARÇ DE 2020

Avui mateix al cel hi haurà canvis i és que el planeta Mart arribarà al signe d’Aquari,  a on s’hi estarà fins el 12 de maig proper, i això pot significar una mica d’aire fresc en el nostra panorama vital. I és que si Mart és l’energia, ara ens arribaran ganes de moure’ns en algunes direccions, ja que Aquari té relació amb tot allò que és humà i, sobretot, amb la psicologia, l’astrologia, la informàtica, les ciències més modernes i avançades i fins i tot amb aquelles temàtiques que encara no coneixem o que no són gaire usuals. Amb Mart a Aquari tots ens tornarem més alternatius o diferents i davant d’una situació concreta, o inventarem solucions o reaccionarem a la contra. Sigui com sigui, l’estada d’aquest planeta en aquest signe d’aire i de continuïtat, ens ajudarà a posicionar-nos energèticament i tindrem ganes d’expressar el nostre pensament més anticonvencional i decidit. Ara serem més originals.

Però, de moment, amb la conjunció exacte de Mart amb Saturn, ens costarà una mica més pair el que volem i no tindrem ganes de moure peça. Reflexionem, doncs, quina serà la nostra propera tirada i quin serà el nostre proper objectiu. Aprofitem totes les energies que ens arribin i inventem totes les solucions, que de problemes en tenim.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s