DIUMENGE, 29 DE MARÇ DE 2020

En aquests moments el planeta Mart està transitant per Capricorn, però està ja ben a punt de canviar de territori i entrar en el signe d’Aquari, on es trobarà amb el planeta Saturn, que s’acaba d’instal·lar allí. Però, malgrat que ara els dos planetes estiguin en signes diferents, la seva conjunció ja és gairebé total -Mart a 29 graus, i Saturn a 0 grau- i costa bastant dir que aquesta és una conjunció positiva, perquè no ho acostuma a ser. Però, curiosament, si Mart és sinònim d’activitat i Saturn és sempre un obstacle, el que és evident és que ara la nostra activitat està ben impedida i que no ens podem deixar anar com voldríem i que fins i tot ens hem de reprimir. I així és, la unió d’aquests dos planetes considerats malèfics o inharmònics pot ocasionar problemes i ens pot deixar frustrats, però, el fet de saber-ho pot alleugerir bastant la nostra càrrega, ja que així sabrem que aquesta influència –com quasi totes- serà transitòria i que el seu punt més àlgid es produirà d’aquí 2 dies, el proper dimarts 3 d’abril, i que deu dies després, el 13 d’abril, s’acabarà de desfer aquesta influència a la que podríem qualificar de perniciosa.

Doncs, n’estem avisats, i sabem que el nostre estat d’ànim ens pot portar en aquesta direcció i, per tant, podrem esquivar el perill i sortir-hi guanyant, sobretot si la por no es immobilitza i no sentim que ens cau la tempesta a sobre. Posem-nos a bon resguard, comprenguem la situació i tot serà una altra cosa.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s