DISSABTE, 28 DE MARÇ DE 2020

Com dos amigues que es retroben després d’un mes sense veure’s, avui la Lluna i Venus la faran petar sota el gran arc del cel i això serà tan gratificant com l’alegria que podem experimentar al retrobar a un amic o a una amiga, amb els que tinguem una gran complicitat.

I estant la Lluna i Venus en conjunció en el signe de Taure, ens sentirem molt fidels als nostres amics i parlem amb ells o no ho fem, ens hi sentirem comunicats, que Taure és un signe callat, però que sap donar molt bé el seu suport i així nosaltres també ens sentirem portats a expressar el nostre afecte incondicional a aquells i aquelles que estimem.

I potser tot això serà molt necessari, ja que en aquests moments el Sol continua estant sol, és a dir, que en aquests moments no forma aspectes o angles amb els altres planetes i això pot representar un important índex de soledat. Demostrem, doncs, que la nostra fidelitat és gran i que aquells i aquelles que ens necessiten ens tindran de totes totes. I no ens costarà posar-nos-hi de costat, que Taure, en la seva fortalesa, és sempre un signe reconfortant.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s