DIVENDRES, 27 DE MARÇ DE 2020

Avui el cel es configurarà de manera més optimista, ja que la Lluna continuarà avançant pel signe de Taure, a on hi estaran ben instal·lats Urà i Venus. Però, al trobar-se en aquest mateix territori tres dels protagonistes d’aquesta història estel·lar que el cel ens va explicant, això tindrà molta força i resultarà molt positiu. Entre altres coses, perquè entre tots els signes del zodíac, Taure és el més constructiu, el més sòlid, el que li agrada més la seva parcel·la i la sap gaudir més a fons.

Doncs, posats a fer, intentem acotar nosaltres també aquest territori de la nostra vida que és el que més ens importa i intentem llaurar la terra del nostre interès, sigui quina sigui la temàtica escollida. Però és que només definint els nostres objectius i treballant-los del tot, sabrem descobrir els tresors amagats que puguem tenir a la vora. A més, un dels avantatges de Taure és aquesta alegria cantadora que també té molts colors, que és ben sensual i que és, ni més ni menys, que la pura estampa de l’alegria de la possessió. Gaudim, doncs, de totes les possibles bondats que tindrà aquesta jornada!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s