DIMECRES, 25 DE MARÇ DE 2020

En aquests moments el planeta Mart, encara a Capricorn, ha establert un llaç ben harmònic amb el planeta Venus a Taure, i això significarà una bona entesa entre contrincants, entre parelles i fins i tot entre socis o entre persones que s’ocupin d’una mateixa cosa. I en moments com els que ens ocupen, plens de duresa i d’exigències, ens anirà molt bé que aquests jovenets del cel es mirin amb bons ulls i tinguin ganes de mantenir una bona relació, que quan aquesta parella es posen de cul, nosaltres també tenim ganes de tirar-nos els plats pel cap.

Doncs, deixem-nos anar i ara que la Lluna ja comença a despuntar, fem créixer també les nostres esperances i la nostra bona voluntat, que les bones harmonies sempre són productives i totalment necessàries. Estiguem afectuosos amb aquells i aquelles que ens envolten, que el cel ho vol d’aquesta manera!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s