DIMARTS, 24 DE MARÇ DE 2020

Avui hi haurà lluna nova al cel i, així, una vegada més el Sol i la Lluna s’ajuntaran en un mateix territori, el d’Àries, i faran l’amor amb la seva energia més primaveral, que serà talment com una ampolla de xampany que es destapa i s’oblidaran de tot, que en aquest signe d’Àries hi viu un esperit d’inconsciència que a vegades resulta del tot necessari, i que és com la inconsciència pròpia dels infants o de la joventut. I així, malgrat el cel continuï ple de conjuncions especialment fortes i singulars que ens faran estar molt rigorosos i fins i tot compensats, l’alegria i la festa que experimentaran les dos lluminàries en la seva íntima compenetració ens faran estar per altres coses, com si avui la primavera comencés de nou i haguéssim de sortir a rebre-la.

Doncs, vinga, aferrem-nos a aquest esperit del cel que influeix poderosament sobre el nostre estat d’ànim i diguem-li el cel que encara que ell proposi, serem nosaltres els que disposem.

Avui podríem fer un dia de reflexió important, sense que tinguem necessitat de fer tantes coses, per tal que ens puguem dir a nosaltres mateixos que el que importa és saber qui som i aquest noviluni ens ajudarà a fer-ho i ens posicionarà en aquesta direcció. Donem-nos, doncs, un dia de descans, que demà serà un altra dia!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s