DILLUNS, 23 DE MARÇ DE 2020

La forta conjunció -en aquests moments ben exacte- entre Mart i Plutó a Capricorn es farà notar i, malgrat els obstacles i les dificultats existents, ens sentirem amb força per tirar endavant, ja que tant Mart com Plutó són planetes d’activitat i, per tant, no voldran quedar-se quiets en cap moment, sigui físicament o mentalment. I és que Mart és el planeta que regeix Àries, en primera instància, i Escorpió, en segona, mentre que Plutó és el planeta que regeix Escorpió en un primer nivell i està molt còmode en Àries. I és clar, que s’ajuntin el planeta de la guerra i el de les profunditats ha de tenir repercussions a la força i voldran somoure-ho tot, de dalt fins a baix. Però, afortunadament, la seva unió durarà pocs dies, ja que Mart seguirà el seu camí cap a Aquari i deixarà a Plutó en el territori de Capricorn, en el seu pas extremadament lent per la roda del zodíac.

Però, tot i ser molt forta aquesta influència, estarà ben temperada per Júpiter a un pas dels dos astres, i per Saturn a l’altra costat, encara que ja estigui a Aquari. I així, la potencia de Mart i Plutó en conjunció, que podria resultar explosiva, quedarà salvaguardada per estar entre Júpiter i Saturn.

2 thoughts on “DILLUNS, 23 DE MARÇ DE 2020

    • A tu, per seguir aquest blog. Saber de que van els astres ens ajudarà, perquè tindrem el mapa de carreteres. Molts petons, Marc!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s