DISSABTE, 21 DE MARÇ DE 2020

Durant el matí la Lluna encara estarà en el signe d’Aquari i, per tant, ens omplirà d’idees ben primaverals, ja que el Sol ja està de primavera i la Lluna li anirà al darrera, amb totes les seves idees de futur. Aquesta Lluna és sempre molt creativa i val la pena tenir-la en consideració, ja que ens ajudarà a posicionar-nos ben positivament i a tenir una mirada ampla i d’una gran perspectiva, com de qui ja està de tornada de moltes situacions i es pot permetre el luxe d’anar i de tornar.

I com estarà al costat de Mercuri a Peixos, tot fent conjunció amb aquest astre veloç, tot això contribuirà a que estiguem molt desperts i oberts per aprendre i sentir.

Però, cap a tres quarts d’una del migdia, la Lluna arribarà a Peixos i això també es notarà, perquè aquesta Lluna és sempre molt sensible i amb el seu trànsit per aquest signe és molt fàcil que ens emocionem, sigui d’alegria o de sentiment. Estiguem a l’aguait i comprovarem el pas dels astres sobre la pròpia pell, o tanmateix a sobre l’ànima. Vinga!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s