DIVENDRES, 20 DE MARÇ DE 2020

De matinada, exactament a les 4 hores i 50 minuts, el Sol avançarà un pas més i aquest pas serà especialment significatiu, ja que amb ell el gran astre haurà arribat a l’anomenat punt vernal o grau zero d’Àries. O el que és el mateix, un nou equinocci de primavera es presentarà a davant nostre, puntualment, una vegada més, com succeeix cada any el 20 o el 21 de març.

I mentre la natura segueixi el seu curs, la força primigènia del signe d’Àries es farà notar en tots els àmbits i ara sí que sabrem establir prioritats i no desistirem d’elles. Ara ens tornarem més idealistes i ens ompliran unes creences que ens posaran en marxa i que ens faran avançar. Deixem, doncs, que el cel origini en nosaltres aquest convenciment tan propi d’Àries, aquest signe d’inicis de primavera que està ple de vitalitat i sap combatre tots els obstacles. I els astres es posaran de part nostre!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s