DIJOUS, 19 DE MARÇ DE 2020

Avui serà l’últim dia d’aquest hivern del 2020 i com per donar el comiat a l’estació més freda, Mart i Júpiter s’ajuntaran amb totes les seves forces i la seva unió serà fructífera, ja que ens infondran una injecció d’optimisme que durarà dies i que entre avui i demà arribarà al seu súmmum, és a dir, a la conjunció exacte. I com que Mart està còmode en les terres de Capricorn i Júpiter, estigui on estigui, sempre busca la seva expansió, el resultat serà positiu, ja que trobarem totes les maneres d’estar del tot realitzadors i gaudirem amb totes les feines que tinguem entre mans.

Però, ens esperen més canvis i aquests seran substanciosos, perquè avui és com si s’acabés l’any, un any solar que començarà demà passat, d’aquí a poques hores. Fem, doncs, recomptes de tot allò que ens importa i disposem-nos, ben properament, a obrir noves pàgines i nous camins, tot programant-nos grans reptes de futur.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s