DIMARTS, 17 DE MARÇ DE 2020

Avui el dia resultarà molt especial, entre altres coses per la proliferació d’astres que transitaran per Capricorn, inclosa la Lluna, i que ens voldran fer capficar.  Però, de moment, no ho fem encara, que demà dimecres la cosa anirà més forta.

Pensem, però, que avui el Sol i Neptú, des de Peixos, començaran a desfer aquesta unió entre ells que ens ha mantingut a tots, des de fa 15 dies, en plena suspensió, com si estiguéssim flotant i ens costés tocar de peus a  terra. I ara baixarem del núvol.

Per un altra cantó, també avui es desfarà la conjunció que fa dies que dura entre Urà i Venus a Taure, i així ens començarem a relaxar una mica, com si les coses no ens semblessin tan noves, sinó un realitat molt més contundent.

Doncs, respirem a fons, i comencem a trepitjar ben fort la nostra realitat més propera i fem-ho amb el convenciment que ens en sabrem sortir i trobarem recursos per fer-ho. De totes maneres, ens esperen dies forts i ens serà difícil assimilar tantes emocions. Però, ho aconseguirem!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s