DILLUNS, 16 DE MARÇ DE 2020

Avui el planeta Mercuri reingressarà de nou en el signe de Peixos, al mateix temps que avançarà veloç per aquest signe, després de setmanes d’haver estat en posició de retrògrad –que vol dir que va cap enrere- i en posició estacionària –que vol dir que gairebé no avança- i ara ja transitarà al seu propi ritme, sense traves que li impedeixin tirar endavant i comunicar-se.

Però, a l’estar de nou sota la influència del signe de Peixos, Mercuri ens tornarà a tenyir la realitat amb un mantell subtil que ho transformarà tot i que ens farà veure la realitat des de l’emoció. I així no ens haurà d’estranyar si la nostra comprensió augmenta una mica més i ens deixem emportar per un grau important de sensibilitat, com sempre acostuma a succeir sota la influència d’aquest signe.

Ara també ens serà més fàcil tornar-nos a extraviar per viaranys desconeguts i tindrem ganes de trobar l’entrellat a una realitat que voldrem més espiritual, més àmplia, més interior. Visquem-ho positivament!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s