DIUMENGE, 15 DE MARÇ DE 2020

Avui la Lluna seguirà avançant pel signe de Sagitari, i com sempre que avança per aquest signe, ho farà amb un grau important d’optimisme que ens ajudarà força i que ens farà veure el cantó més positiu que poden tenir totes les coses.

Però, aquesta mateixa lluna estarà protagonitzant una quadratura amb el planeta Neptú a Peixos i això serà suficient com perquè, a mesura que avanci el dia, el planeta de les boires comenci a apoderar-se del desitjos de la Lluna i la vulgui fer extraviar, una vegada més.

Però, sempre estem a temps de donar-li la volta a aquesta influència i si la quadratura Neptú-Lluna vol ocasionar en nosaltres un sentiment de pèrdua o de confusió, organitzem-nos positivament i estiguem tan creatius com per inventar una història o manifestar les nostres emocions amb eloqüència i amb sinceritat. Que a vegades cal que ens reinventem o reiniciem de nou la nostra singladura.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s