DIVENDRES, 13 DE MARÇ DE 2020

Que avui sigui divendres, 13, no tindrà gaire importància, malgrat els americans ho puguin considerar un dia inquietant. Però el que sí que la tindrà és que avui sigui 13 de març, els ‘idus de març’, ja que com deien els romans aquesta és una doble influència de Mart i sota la influència d’aquest planeta podem estar especialment impulsius i fins i tot més agressius del compte, com acostuma a succeir cada any per aquestes mateixes dates. Però, n’estem avisats, i no hem de deixar que l’agressivitat s’apoderi de nosaltres, que aquesta sí que seria una mala passada.

Però, com que el cel està ple de contrastos, en aquests moments encara seguim estant sota la influència de la conjunció del Sol amb Neptú a Peixos i aquesta és la causa que ens puguem sentir dintre d’una nebulosa de confusió.

Però, tot és transitori –que ve de trànsit- i que vol dir moviment planetari i, per tant, aquesta influència tindrà la seva durada i després el Sol s’allunyarà dels braços de Neptú, que ara el té ben sotmès i fins i tot subjugat. Calma, que tot tornarà a agafar els seus contorns.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s