DIJOUS, 12 DE MARÇ DE 2020

Avui el cel tornarà a estar ben quadrat, tot conformant un altre triangle de vibracions no gaire harmonioses, que ens faran obcecar i que ens donaran ganes de tornar a clavar la banya fins al final, allà on creguem que faci falta que diguem la nostra amb tota vehemència. I com que la Lluna estarà ja a Escorpió, tot oposada a la conjunció de Venus i Urà a Taure i al mateix temps aquests dos astres faran quadratura amb Saturn a Capricorn, tot això conformarà un cercle viciós –encara que es tracti d’un triangle- del que serà difícil sortir-se’n.

Però tots els laberints tenen sortida i aquest també la tindrà i així estaria bé que ens relaxéssim una mica i no visualitzéssim res que sigui negatiu, perquè això no porta enlloc i els problemes acostumen a tenir solucions.

Però això també servirà per veure-hi més clar, perquè ara podrem descartar tot allò que no olori bé i tirar endavant una vegada més. Som-hi!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s