DIMECRES, 11 DE MARÇ DE 2020

Avui la Lluna avançarà contrariada pel signe de Balança i no és que a la gran dama del cel no li agradi transitar per aquest signe tan sociable, és que avui ho farà tot quadrant-se amb Mart, Júpiter i Plutó en el signe de Capricorn. I és clar, aquesta quadratura entre ella i aquests tres contrincants del cel no li donarà gaire marge i se sentirà amb inferioritat de condicions.

I com que tant Balança com Capricorn són signes de comandament, és ben  possible que avui nosaltres també en encaparrem fins a sortir-nos amb la nostra, tot arrossegant als altres cap al nostre terreny. I així serà fàcil tenir controvèrsies i discutir, encara que sigui des de l’elegància de Balança i des de la prudència de Capricorn.

Però, aquests aspectes del cel donaran una gran intensitat a la jornada i tot semblarà agafar unes tonalitats més serioses, ja que aquests dos signes cardinals, un de principis de tardor i l’altre de principis d’hivern, no tindran ganes de cedir i es voldran sortir amb la seva. Intentem agafar-nos-ho amb calma!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s