DILLUNS, 9 DE MARÇ DE 2020

Una nova lluna plena tornarà a brillar avui en el cel del capvespre, tot ocasionant un dels plenilunis més místiques de l’any, ja que el Sol estarà conjunt a Neptú en el signe de Peixos, i la Lluna els mirarà observadora i expectant des del signe de la Verge. Es tracta d’un dels eixos més sensibles del zodíac, ja que estant el signe de Peixos pel mig tot es converteix en més excels o més espiritual. Però, com per compensar-ho, la Lluna en el signe de la Verge ens voldrà molt més materialistes i racionals, com per treure marro a la situació i com per equilibrar la moguda.

Si ens sentim molt esverats i tenim ganes de ser absorbits pels braços misteriosos de Neptú, deixem-nos portar, que amb la Lluna a Verge tot acabarà sota control i l’aigua no es desbordarà del tot. Però, viure aquest moment còsmic, que arribarà exactament a les 18 hores i 48 minuts, serà important i ens podrem sentir literalment transportats. Ara podrem tornar a destapar un munt d’emocions silencioses o que fins ara s’hauran mantingut callades.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s