DIUMENGE, 8 DE MARÇ DE 2020

Avui els rellotges del cel voldran donar l’hora exacte, i és que les conjuncions que es produiran entre el Sol i Neptú a Peixos, per una banda, i Venus i Urà a Taure, per l’altra, seran totals i això voldrà dir que la seva influència serà molt forta, tot i que,  a partir de demà, aquestes conjuncions començaran a afluixar i aniran desfent aquests llaços astrals que ara han arribat al seu punt i que duraran aproximadament una setmana.

Però, de moment, i per al dia d’avui, les nostres ganes d’evasió encara seran més fortes, degut al Sol i Neptú, i ens sentirem literalment transportats allà on arribi la nostra imaginació. Quant a Venus i Urà a Taure, produiran en nosaltres una estranya excitació que costarà d’entendre, ja que tant tindrem ganes de sorpreses i fins i tot de portar la contrària, com estarem amorosos per una estona i a continuació tindrem ganes d’explotar. Estiguem preparats per a tot tipus d’escapades.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s