DISSABTE, 7 DE MARÇ DE 2020

La Lluna d’avui avançarà peregrina pel signe de Lleó, i s’anomenarà d’aquesta manera ja que no forma angles o aspectes amb el Sol o amb els altres planetes i es manté sola i aïllada en el bell mig del cel. I això també significa que expressarà la seva potència amb molts més força, ja que no estarà subjecte a altres influències i voldrà expressar les seves condicions sense atenir-se a frens o a impediments.

Doncs, resulta que aquesta Lluna a Lleó és la més divertida de totes i és especialment creativa i ben disposada a donar joc, com si li agradés estar al mig i no per brillar més, sinó per aconseguir una millor jugada. I estar al centre de la vida és sempre una bona proposta, que hem de tenir ben en compte i aquesta lluna d’avui ens voldrà conduir en aquesta direcció. Fem-li cas!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s