DIVENDRES, 6 DE MARÇ DE 2020

Avui es conformarà en el cel un triangle gairebé d’idèntiques proporcions entre la Lluna a Lleó, Venus i Urà a Taure i Saturn i Plutó a Capricorn, ben a prop d’Aquari i això, lògicament, tindrà les seves repercussions, ja que la lluita estarà assegurada i la música d’aquest triangle estel·lar no necessàriament resultarà harmoniosa, ja que cada planeta, inclosa la Lluna, estirarà cap a la seva banda i voldrà sortir-se amb la seva. T tot i que el dia donarà molt de si i podem estar especialment creatius, també ens entossudirem amb facilitat i tindrem moltes ganes d’expressar el nostre pensament més vehement, pesi a qui pesi.

Podria ser que algun núvol enfosqueixi les nostres ganes de passar-ho bé, que hi seran, o el nostre desig de sorprendre als altres i fins i tot a nosaltres mateixos. Intentem, doncs, relaxar-nos i busquem sortides a la possible tensió que pugui tenir aquesta jornada.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s