DIMECRES, 4 DE MARÇ DE 2020

Degut a la seva retrogradació o marxa cap enrere, avui el planeta Mercuri tornarà a reingressar en el territori d’Aquari, després d’haver estat en el signe de Peixos durant aquests dies i fins el proper 15 de març s’estarà en aquest signe d’aire que li és tan profitós, ja que quan Mercuri està a Aquari és molt més fàcil ser creatiu i tenir idees ben originals, obrir-se en la direcció de la sorpresa i reaccionar des de la imprevisibilitat.

Per tant, encara que siguin pocs dies hem de tornar a aprofitar aquesta estada del planeta Mercuri en un dels signes que li és més convenient i encara que continuï retrògrad, ara Mercuri hi veurà més clar i albirarà nous i millors horitzons. Tinguem-ho en compte! Tot i això no vulguem córrer gaire, que encara anirà cap enrere.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s