DIMARTS, 3 DE MARÇ DE 2020

 

Tot i que estiguin en signes diferents, Venus encara a Àries i Urà a Taure, els dos planetes ja estan fent conjunció en aquests moments, i tot i que la seva unió exacta no es produirà fins el 8 de març, ara ja s’estan notant tots els seus efectes i, entre ells, destaca un important esverament, una alegria que va a més i una eufòria que resulta molt estimulant. I tot això és sempre una bona proposta, que hem d’aprofitar de totes totes.

Però, també hi ha altres efectes que es produeixen amb la unió de Venus i Urà, com són una creixent creativitat, unes ganes d’improvisació, les sorpreses de tot tipus i fins i tot les respostes no esperades i els trencaments. Un cop més, aferrem-nos a les millors influències del cel!

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s