DILLUNS, 2 DE MARÇ DE 2020

Avui el Sol i la Lluna protagonitzaran un nou quart creixent en el cel d’aquesta jornada i des de Peixos i des de Bessons, les dos lluminàries es miraran des de la quadratura o dels 90 graus i no s’acabaran de posar d’acord. Però, com que això succeeix dos cops al mes, durant el quart creixent i durant el quart minvant, ja hi estarem una mica acostumats i no ens haurà d’estranyar que quan arribin aquestes dues fases estiguem una mica a la Lluna.

Però, el que sí que estarà clar d’aquest moment estel·lar és la capacitat de comprensió que ens omplirà a totes i a tots i les ganes de comunicació que tindrem. I com que la Lluna estarà en el signe de Bessons, estarem molt xerraires i parlarem sense que ens preguntin, tot tornant-nos ‘afables’, és a dir, parlant amb una gran facilitat, que això és el que vol dir aquesta paraula. I com que hi ha altres maneres de comunicar-se també escriurem amb tranquil·litat i amb prodigalitat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s