MES DE MARÇ DE 2020

 

Aquest mes de març el Sol continuarà transitant pel signe de Peixos fins el dia 20, de matinada, en que entrarà en el signe d’Àries, amb l’arribada puntual de l’equinocci de primavera. La Lluna, com sempre, donarà la volta sencera al zodíac i estarà en tots els signes. El planeta Mercuri, de moment encara retrògrad, es posarà directe el dia 11, però fins el dia 16 no circularà decidit del tot. A partir d’aquest moment les coses desbloquejaran i tot es posarà en marxa i es viurà d’una altra manera, segurament molt més accelerada. Quant a Venus acabarà el seu recorregut pel signe d’Àries, i el dia 5 s’endinsarà en territori de Taure, on s’hi estarà fins a finals de mes. Serà un bon moment per els natius d’aquest signe, que estaran més amables i més amorosos i que es podran enamorar o reenamorar. Mart, encara a Capricorn durant gairebé tot el mes, arribarà a Aquari el dia 30 i allí continuarà durant el mes següent. Els natius de Capricorn continuaran plens d’energia i tindran ganes de decidir i els natius d’Aquari es podran començar a posar en remull, per a redireccionar-se ben properament. El dia 8 el Sol i Neptú faran conjunció exacte i el dia 9, a més de la Lluna plena en l’eix Peixos-Verge, es produirà la conjunció total de Venus i Urà a Taure. Ens esperen dies de gran inspiració, de canvis i de trencaments, També Mart s’ajuntarà del tot amb Júpiter i Plutó el dia 22, el mateix dia en què Saturn ingressarà en el signe d’aquari, a on s’hi estarà fins el 2 de juliol d’enguany, en què retornarà a Capricorn, degut a què estarà retrògrad. I en aquest traspàs de Saturn d’un signe a un altre, uns es trauran un pes de sobre i els altres s’ompliran de més responsabilitat. Però, no cal esverar-se, que el que importa és saber canalitzar totes les influències planetàries.

2 thoughts on “MES DE MARÇ DE 2020

  1. Muchas gracias Gemma. Me encanta leerte cada día. Empiezo a familiarizar con los signos, los astros. Merci Un abrazo. Gilberte

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s