DIUMENGE, 1 DE MARÇ DE 2020

De mica en mica, la conjunció de Júpiter i Plutó a Capricorn va agafant força i es fa més evident i això també significa que ara podran sortir a relluir molts secrets que estaven amagats i s’eixamplaran moltes emocions soterrades que ara no ja es podran dissimular. Aquesta serà l’expressió d’una mateixa realitat, ja que Júpiter tot ho magnifica i Plutó tot ho fa més intens i la suma dels dos planetes es farà notar. Pensem, doncs, que ens esperen emocions fortes, ja que pràcticament durant tot aquest 2020 viurem sota l’influx d’aquesta unió planetària, que arribarà al seu punt exacte durant el 5 d’abril, el 30 de juny i el 12 de novembre. Al voltant d’aquests dies es poden produir esdeveniments importants, que poden tenir a veure amb la política i l’administració.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s