DISSABTE, 29 DE FEBRER DE 2020

Ja fa uns dies que Mart, des de Capricorn, i Urà, des de Taure, estan enllaçant les seves lluminositats de manera ben harmoniosa i això també s’està fent notar en les nostres ganes de decidir i en una energia que ens manté en forma i que ens predisposa cap a la realització, al mateix temps que ens proporciona un important sentit pràctic.

Doncs, estaria molt bé que aprofitéssim aquestes energies i tiréssim endavant amb els nostres projectes, tot intentant materialitzar les nostres idees. Perquè aquest bonic trígon entre Mart i Urà ens aportarà sentit de l’oportunitat i, per tant, haurem d’aprofitar totes les ocasions que se’ns presentin, que no tots els dies es produeixen les mateixes conjuntures i s’ha d’estar a la que salta, pendent de totes les oportunitats.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s